Tuesday, 31 May 2011

Bosan + Rindu



Assalamualaikum...pa kabar ktk org tek? Aku, mcm biasa jak makin sihat. Berapa ari tok aku asa borink coz anak2 xda kat umah. Terasa mun cdak xda. Mun cdak ada, ada juak pake kelaie. Hari tok mak n bapak k Johor Bahru, ngabas man kat cnun...rindu juak ngan cdak semua..lamak dah aku xjumpa cdak anak beranak. Mulai malam tok tinggallah kmk duak hubby kat umah. Untuk esok, aku lom ada plan g....malas mauk pikir. Sebenarnya aku suka lepak2 kat umah jak..boleh layan FB mun x pun aku create slide show aku pun..maklumlah dah terro dah kinek tok walaupun lom brapa xpert. Kalau nak nangga hasil kerja aku boleh tangga lam FB...aku dh upload video aku ya.

Oklah, ya jak untuk petang tok, aku tok jenis malas nak beloya lamak2..mudah lejuk. Kepada kekawan yang akan balik kampung...Selamat Balik Kampung & Selamat Hari Gawai k...bye..luv u olls

No comments:

Bosan + Rindu



Assalamualaikum...pa kabar ktk org tek? Aku, mcm biasa jak makin sihat. Berapa ari tok aku asa borink coz anak2 xda kat umah. Terasa mun cdak xda. Mun cdak ada, ada juak pake kelaie. Hari tok mak n bapak k Johor Bahru, ngabas man kat cnun...rindu juak ngan cdak semua..lamak dah aku xjumpa cdak anak beranak. Mulai malam tok tinggallah kmk duak hubby kat umah. Untuk esok, aku lom ada plan g....malas mauk pikir. Sebenarnya aku suka lepak2 kat umah jak..boleh layan FB mun x pun aku create slide show aku pun..maklumlah dah terro dah kinek tok walaupun lom brapa xpert. Kalau nak nangga hasil kerja aku boleh tangga lam FB...aku dh upload video aku ya.

Oklah, ya jak untuk petang tok, aku tok jenis malas nak beloya lamak2..mudah lejuk. Kepada kekawan yang akan balik kampung...Selamat Balik Kampung & Selamat Hari Gawai k...bye..luv u olls